31 augusti 2012

Yeeaah... kuul.... Nu funkar inte min mobil alls! Verkligen kul... Fast snart får jag en Iphone så då blir jag glad! :D 
Men man har tur när man har en snäll pappa som lånar ut sin mobil till sin dotter. :) Fast jag längtar verkligen tills min Iphone kommer. KOM NU TACK ÄR DU SÅ SNÄLL ! Fast nää tidigast på måndag kommer den.. senast på onsdag.. Yey...
 
Nu idag har jag haft idrott i skolan (vilket jag kan tycka är korkat att sätta på en fredag). Då kan jag ju inte vara lugn och försiktig alls, så jag lyckas typ vricka min knäskål om man nu kan de.. Och jag ska ju spela match på söndag! Jag måste må bra tills dess!  
 
Och nu ikväll har jag varit på en indisk restaurang som heter Taj Mahal. Mycket god mat åt jag där! :)
 
Men nu ska jag mysa vidare innan jag ska gå och lägga mig. 
 
Godnatt :love: 
 

Regn ♥

Japp idag när man skulle cykla hem regnade det som in i bomben. Sminket rann och mina kläder är dyblöta. Usch! 
Och de ska regna imon med.. Blääää! Och just precis när man ska cykla till skolan... Bud på att ha uppsatt ! Ser dock ut som en ful apa då menmen.. 
Det blir ingen dagens outfit idag för jag hann tyvärr inte :s
 
Fatta hur jävla sur jag blev?! Pappa hade fått ett meddelande om att mobilerna hade kommit fram! Så jag fick hänga med till maxi och sen när vi hämtar ut skiten så finns bara min syrras mobil där i! Med inget sim-kort till! Och min Iphone låg inte där... Och då ringer pappa in till telenor och då säger dem att min mobil kommer tidigast på måndag?! Asså vafan?! Kunde de inte sagt de lite tidigare. Plus att pappa var tvungen att beställa simkort till dem också! 
Jävla piss! 
 
Nu är jag arg godnatt! 
 
:love:

30 augusti 2012

Japp, typ en halvtimmes sovmorgon idag, och de är pga att alla åttor på min skola ska springa en mil... Yey... Känner mig verkligen (inte) taggad inför detta. Om en halvtimme typ kommer Ebba hem till mig och då ska vi cykla till Elljusspåret som de heter. 
 
Idag är Bea sjuk.. :( Fast liiite tro jag att hon får skylla sig själv om hon äter vetemjöl som hon inte tål. För jag köpte en Ben & Jerry's Wich. De är som en rund liten sandwich fast med lite annat i osv.
 
Så här ser den ut:



Skitgod, men innehåller gluten, så sånna som Bea bör inte äta dem. 
 
 
Men ska gå och göra i ordning resten nu. Hejdå! :love:

Dagens Outfit 29/8 2012

Japp, här kommer dagens outfit! :) 
 
 
Stickad Tröja: H&M
 
Shorts: Gina Tricot
 
 

29 augusti 2012

Hejsanhejsan! :) 
 
Idag har man som vanligt gått i skolan och lyckades få 2 läxor hem.. Jippie... Sen efter skolan var jag och bea med några i typ 1 ½ timme. Men sen skulle hon till sin mormor och äta och jag skulle hem till mig och äta.
Snart ska jag även rida. Man får se vilken häst jag kommer att ha. Man får väl hoppas på en ny häst. :P
 
Senare ikväll kommer även dagens outfit. 
 
Tjenixen på er små barn! :love:

28 augusti 2012

Jaha, skitbra ju ! Har inte skrivit ett enda litet inlägg idag! 
Men idag har jag efter skolan varit lite med Bea och några andra två som typ skejtar. Kulkul.. :) 
 
Här kommer dagens outfit! 
 
Tube Top: Gina Tricot

Tröja: Gina Tricot

Treggings: Kappahl
 
 

27 augusti 2012

Förlåt! 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit något alls idag! Men jag hann inte skriva något på morgonen och sen direkt efter skolan stack vi in till stan, min syster och jag. Tanken var ju idag att jag skulle köpa en ny mobil, det vill säga en Iphone 4s. Dock blev de något problem så vi bestämde att ringa och beställa via telefon istället. För det blev billigare så. :) 
Jag hoppas annars att alla har haft en underbar dag, för de har inte jag haft.. hähä
 
Men här kommer även dagens outfit! :) 
 
 
Tube Top: Gina Tricot

Tröja: Lindex

Treggings(stav?) : Kappahl
 
 
 
 
 

Godnatt på er nu! Puss! :love:

26 augusti 2012

Hejhej! :)
 
Idag är de match som gäller. Troligtvis sista för mig.. Tror nog jag ska sluta i fotboll i alla fall. För jag lär varken hinna med läxorna eller orka som människa. Men jag ska sätta upp mig som reserv eller något. :P
 
Guuud vad jag längtar tills imorgon efter skolan! Då ska jag, min syster och pappa in till stan och troligtvis köpa en ny telefjonk! :D Jag har verkligen behov av en ny mobil. För den jag har nu går typ aldrig att ladda. Det är glapp inne i mobilen tro jag. För så fort sladden rör lite på sig så slutar den ladda. Suck! Så imon har jag kanske en Iphone 4s i hande istället för en Xperia 10 mini pro.. :D
 

Dansa... Pausa...

Här kommer en video... lite sent men denna spelades in i början av sommarn och jag har nu lagt upp den på youtube. Titta och njut! :)
Jag bytte ut den riktiga musiken till en studioinspelad, för orginalet lät hemskt, och ville inte förstöra era öron! :)
 

Festen är slut

Eller haha ja, kalaset är de i alla fall. 
 
Imorgon blir de tydligen inte loppis så jag är ledig till klockan 16.00 imon :) Då är de match. Denna gång möter vi Sölvesborg, borta. Önska oss lycka till!  För de sägs att de är rätt bra.. Så jag får väl se. 
 
Nu tänkte jag sitta en liten stund vid datorn innan jag ska gå och lägga mig. Om jag hinner så hoppas jag att jag kommer vara med Bea. ;) 
 
Puss på er! :love:
 

25 augusti 2012

Hejsanhejsan!
Har ni haft en lika stökig lördagsmorgon som jag har haft? Nää, tror inte heller de ni. ;) 
Snart bär de av till stan för jag och min syster ska titta ut en varsin mobil som vi hemskt gärna skulle vilja ha. Jag har tänkt att köpa en Iphone 4s och min syster en Samsung Galaxy S3. :) De blir väl att jag kanske köper ett eller två skal till telefonen också. I ju med mitt abonnemang har gått ut eller hur man kan kalla de så får jag rabatt på mobiltelefoner. Så jag lär inte förlora så mycket pengar på detta. 
 
Senare blir de att hänga med till maxi för att köpa ingredienser till kvällens matlagning. Och de lär bli mycket städande innan jag kommer att få hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Just därför kommer jag inte vara så aktiv idag på bloggen. Men jag kommer kanske skriva lite mer ikväll.
 
Och juste, De är min namnsdag idag så fick lite grejer av både föräldrar och syster.
Jag fick två pennor där de står Louise på och ett presentkort på KICKS. :D Yey!! 
 

Dagens Outfit - 24/8 - 12

Denna outfit har jag haft idag. :) 
 
Tube Top: Gina Tricot  (Ser den inte på bilden men jag köpte den förra året). 
Linne: New Yorker
Treggings: Kappahl (Rätt gamla, hittade dem när jag rensade för någon månad sedan. Kanske 2 till 3 år gamla)
 

24 augusti 2012

Today.... Första... Skoldagen... 
 
När jag satt där i klassrummet tänkte jag;  Jaha, då var jag här igen. Sitter vid denna bänk med några av mina klasskompisar. Vad kul... Jag undrar när vi slutar? När har vi lunch? Shit jag är skithungrig! Måste ha mat nu! Fan... önskar jag var diabetiker nu så att jag bara kan gå till kiosken och köpa en macka att äta i klassrummet. 
Oj! Där kurrade magen... Hoppas ingen hörde...
 
Jahapp! Trevliga tankar man har när man sitter i klassrummet igen efter ett sommarlov. Sen så tyckte jag att jag hade blivit rätt brun denna sommarn... Trodde jag...
Alla är rätt bruna... Varför blev inte jag så brun? Gash! Jag hatar henne för att hon kan bli så brun...
 
Sen så förstördes min glädje idag när jag kom till skolan.. Jag tänkte, yes, wow, nu går jag i åttan nu är jag stor! Men NEHEE!? Sjuorna är ju då sjuttsicken längre än mig. :o
 
Sen när vi kommer till schemat.. När min lärare la de framför mig.. Min reaktion var liksom, va är nu detta för skit? Matte,  Fysik, Biologi och Idrott PÅ EN FREDAG?!?! Vem sätter sånna lektioner på en fredag?? Schemat från sjuan var mycket bättre tycker jag.. 
 
Ahh, de var nog bara de jag ville säga om min första skoldag.. :) Nu önskar jag alla en trevlig helg! Min helg blir att hjälpa till hemma för att min kära syster har ju fyllt år nyligen. Sen på söndag ska jag stå på loppis hela förmiddagen och sen spela match sen på eftermiddan.. Ojskibojski... inte en lugn stund denna helgen..
 
Jag kan då säga att jag redan längtar till nästa helg.. ;)
 

Träning + mat

Hejsan hejsan!
Nu är jag färdig duschad och ska snart ta och äta. De blir kebab! Yey! :D
Idag har man som ni kanske vet varit med Filippa. Vi lyckades idag få ihop en dans till låten "Trollens Rock ´n´ Roll - med Nicke och Nilla".
 
 
 
På fotbollsträningen var de rätt chill. Vi gjorde lite passningar men annars var de inte så farligt. :)
 
Nu snart blir de kebab! Ååååh gud så gott de ska bli! Är skithungrig!
 
 
 
 
Jaha.... Nu imorgon börjar skolan.. tur att de bara är en dag som jag går och sedan är de helg. Men ska göra mig i ordning så att jag nästan direkt kan sova sen efter maten! 
 
 
Natti! :love:
 

23 augusti 2012

Godmorgon! 
Idag vaknade jag av att min mobil vibrerade för fullt!  Trodde den typ dampade sönder. Men sen kom jag på att jag hade bett en vän att väcka mig när han var vaken, i ju med han börjar skolan idag. Trodde han skulle skicka ett sms som, ja godmorgon! vakna nu!  Men han skrev typ tiotusen sms med samma ord som bestod av "Vakna! :D". Och de måste vara något fel på min mobil för det gick inte och svara honom när han höll på att spamma sådär! x) 
 
Idag kommer Filippa hit. Som jag sa igår ska vi diskutera dansen och kanske hitta på något annat kul. Sen blir de träning i fotboll för sista gången. Idag har jag sån träningsvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen..
Eller jo de vet ja! Nu ska jag ner och äta frukost! :D
 
 
Chiaooo! 
 

Natti natti!

Tänkte gå och lägga mig nu.. för imon blir de att lägga sig ännu tidigare.. Suck,, skolan börjar på fredag... D: Fuck! 
 
Men struntsamma ska njuta sista dan av sommarlovet med Filippa. Vi ska diskutera om dansen och sedan träna fotboll sista gången tillsammans. Hoppas ni har haft en bra dag! De har jag haft i alla fall! :cool:
Men ska som sagt sova nu! Puss och godnatt! :love:
 
En aning gammal bild där jag är helt osminkad. ;)

Ridning! ♥

Idag när jag kom till Bea började vi med att laga mat. Vi kokade pasta, stekte lite kött och champinjorner, och gjorde sallad. Riktigt najs må jag säga! Bea och jag är värsta kockarna asså! :D
 
 
Hoppla hoppla ! Se upp för här kommer jag på min häst! 
 
heheh, jaa men då idag har man äntligen fått rida för första gången sedan sommarlovet började. Jag fick rida en som heter Cornelia. Hon är rätt snäll, sen kan hon vara lite lat med de är bara att trycka på lite extra. Så wips, så går hon som man vill! 
 
Nu är jag lite avis på Bea, hon sitter och äter glass när vi pratar på skype, och jag själv har ingen glass hemma.. :( Och så sitter hon och smaskar för att få mig ännu mer frästad! :o Usch vad jag hatar henne just nu :( Fast jag älskar henne ändå! :love:
 
 
 
PEACE ! ☮

Brb, Bea ! :love:

Ja nu sticker jag till Bea vilket innebär att jag inte kommer skriva mer förrän ikväll efter att vi har ridit! :) 
Tjiao! Och puss på er små illaluktande utomjordingar...
 
Ehm inte så snällt... Puss små gulliga människor! Bättre? Bättre.. :D 
 
 
:love:

Efter regn kommer solsken :cool:

Ja för ca en timme sedan så öste de ner! Det var som en liten sjö på vägen och jag trodde aldrig att de skulle bli fint väder. Men nu så.. Titta! Solen skiner ju! :D 
Snart ska man till Bea eller så kommer hon till mig. Vi har fortfarande inte riktigt bestämt oss :P 
 
Peace ! :love:
 
 

22 augusti 2012 :love:

Godmorgon! 
Inte många dagar alls av sommarlovet nu. Känns fortfarande som om de va igår som jag slutade skolan och tänkte; Nu har jag hela sommarlovet på mig att göra roliga saker med vänner och familj. 
Och nu sitter jag här och de är bara två dagar kvar innan jag börjar skolan igen. Visst har jag saknat de liiite i alla fall nu på slutet. Men sommarlovet är bästa tiden på året (förutom när jag fyller år, hihi). Men de ska även bli skönt att komma in i rutiner vilket jag absolut inte har just nu. Igår vaknade jag vid halv tolv, och idag vid halv tio.. 
Sen nu och ett år framåt ska jag gå i sån där konfirmationsgrupp, sen blir de dans som vanligt plus att jag och en kompis (som heter Filippa) ska ha två dansgrupper för barn. Och ridningen, jaa... Den ska jag fortsätta med. Dock blir de väldigt stressigt detta år. För konfirmationsgruppen är varje onsdag från klockan 16 - 18 och jag måste hinna byta om och sånt till halv sju.. :)
 
Senare ikväll ska jag och Bea rida. Jag längtar sååå för de är första gången för mig sen sommarlovet började. Just idag skiter jag i vilken häst jag kommer få.. Bara jag typ får se de andra hästarna, de som är nya. För de har jag inte heller fått se än.. Och allt de har Bea fått se.. Snacka om att jag är lite små avis på henne :P
 
Men jag ska nu gå ner och äta frukost och sedan städa mitt vääääldigt stökiga rum innan Bea kommer hit idag. :) Eller om jag ska till henne. De får vi se. 
 
 
Puss och Kram / Louise :love:
 

21 augusti 2012

Tjena tjena! :) 
 
Nu idag har jag verkligen inte gjort ett skit! Men snart ska jag iväg och träna fotboll. Dock blir de sista veckan jag tränar. För sen börjar jag 8an och kommer inte ha tid. Så de fick bli att sluta i fotboll för den tar 3 dagar som jag kan plugga på istället. Men jag ska nu gå och göra mig i ordning för fotbollsträningen :) 
 
tjiao!
 
Jag är biff...  HEHEHEHEHEHEHEHEH! 

Plattång! I've missed you!

Åååå nu kanske jag överdriver man jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR DIG PLATTÅNG! DU OCH JAG FÖREVIGT? JAAA!
fast nää... ska snart köpa/få en ny :) MEN JAG ÄLSKAR DIG SÅ FUNGERA! SNÄLLA! :D
 
Jag har även insett att mitt hår har växt en hel del i sommar. ;)
 
 
Aah, men nu ikväll blir de att lite smått fira systern min som fyller 17 idag! :) 

Magen kurrar

Jag vill ha maaaat NUUU! aja min gulliga syster lagar maten just nu och jag ska ner och duka! :D 
Snart kommer Bea och vi får väl se vad vi hittar på idag ! :) 
 
bjuder lite på oss! de är helt okej! :)
 

Platt hår in my heart

Käär! Eller kan man vara kär i sitt platta hår? Är de verkligen möjligt? Jag tror de! :D 

20 augusti 2012

Hej hopp! 
Idag fyller min syster år vilket jag kom på igårkväll och har därför inte kunnat köpa en present till henne.. hähä.. Jag får klura ut något tills ikväll då vi ska inom familjen fira henne. Vi grattade inte henne i morse för att slippa gå upp klockan halv sju, för mina föräldrar jobbar idag, så de var därför. 
Nu tänkte jag vänta lite tills Bea har vaknat för vi tänkte hitta på något idag. Jag hoppas inte hon sover bort hela dan. ^^
Min plattång fungerar nu äntligen! Den gick sönder i början av sommaren och pappa la igår äntligen sin själ i att laga den! Älskade han mest av allt igår! :D 
Fast de hade varit bättre att få en ny, för de är de jag vill ha, den är inte så bra den jag har nu och hade hellre köpt en ny, men fick jag de? Nepp..
 
Där den röda ringen är. De var där den gick sönder. Och de var den pappa bytte ut :) 

19 augusti 2012

Godmorgon små barn! :D Eller vuxna om ni nu är de.
 
Idag blir det att spela match mot Hällaryd i fotboll. Vi får se om vi vinner över dem.
Men nu tänkte jag faktiskt gå ner och äta frukost! Och sen ska jag sola lite tro ja. :)
 
Så jag skriver mer sen efter matchen idag. 
 
Puss hörrni! 

18 augusti 2012

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag följde med föräldrarna ner till stan där pappa valde ut två par nya bågar. De tog säkert en timme innan han hade bestämt sig. Puuh! Sen blev de en liten fika på favoritstället. 
 
Nu senare på kvällen så var jag på födelsedagsfest hos min kusin som fyllde 19 för ett par dagar sedan. Och nu tänkte jag gå och lägga mig för jag ska spela match imon! 
 
Vi hörs! 
 

17 augusti 2012

Hejsan!
Förlåt att jag inte har skrivit något på hela dagen. Men har varit med bea hela dagen och vi tog en massa kort!
Sen gick vi ner till stan där jag köpte lite smink och vi åt glass. Sen på kvällen blev de kina-mat och nu så sitter jag här på skype och snackar med några. :) 
 
Här kommer några av alla bilder vi tog. 
 
 
Sminket jag köpte :)
 
 
 
 
Jag hoppas ni har haft en trevlig dag för de har jag! :) 
 
Puss och hej! :)
 
 

Friiii!

Ja nu blir de inget mer jobbande för mig denna sommar! :) Nu ska jag njuta den sista veckan innan jag börjar skolan igen. Kan inte fatta. Denna sommar har gått otroligt fort! Och jag kan knappt vänta tills nästa sommarlov! Fast de ska bli rätt skönt att träffa klassen igen och komma in i rutiner :) 
Ikväll blir de att äta pizza och min käre pappa har precis kommit hem så vi ska väl mysa lite. Tyvärr är min syster inte hemma. Hon och några kompisar åkte idag till Göteborg och ska stanna där tills lördag. Jag är avis på henne. Hon shoppade för mindre än en månad och hon ska vara på Liseberg en hel dag! JAG VILL OCKSÅ DET! 
 
Och just nu sitter och jag snackar med Bea på skype. :) Trevligt..
 
Alltså de känns som om de är fredag idag! Fråga mig inte varför! :o För de vet jag ^^ Hähäh !  De är ju för att jag är ledig imorgon :) 
 
Ah, men jag skriver kanske mer senare
 
Hajsvajs! 
 

16 augusti 2012

Good morning everybody! 
 
Om en timma ungefär så är jag på jobbet och jobbar för fullt. Och de ska jag göra i 8½ timme.. Fast jag får en halvtimmes lunch så 8 timmar blir det nog. :)
Nu ska jag bara sminka mig och klä på mig, sen ska jag ner och äta frukost! 
Imorgon tro jag att de blir egobilder först som jag kommer att ta,, heeehee... Sen kommer nog Bea och jag vara och kanske sova över, om de går..
Men nu ska jag piffa till mig och sen dra till jobbet.
 
Herrå!!
Gammal bild, men fortfarande fin :)

Jobba imon, i hope...

Ja.. Imon ska jag faaanimej jobba! Ursäkta språket men jag skaaa! om de så är att jag spyr där om de så behövs :) 
Hähä menmen.. Idag blev de inte att rida.. tyvärr :/ 
 
Får lite damp.. Är så jävla sugen att redigera bilder så ni anar inte. Och de betyder att jag måste ta lite bilder. Det vill säga bilder på mig själv.. *Egooboooost!* hähä
 
Men aja Tjingeling på er sötnosar Så skriver jag mer imorgon bitti :) 
 

Livet suger när man inte duger

Ja, detta suger verkligen. Nu mår jag bra, skitbra faktiskt! Och trodde jag skulle få rida ikväll. Men nej.. Inte enligt någon lag som säger att jag inte får rida för att jag är sjukskriven. För om jag skulle må sämre imon så får jag inte någon sjukersättning.. :/ 
 
Fan...
 

Inte kul!

Ja nu undrar ni kanske, "Ska inte hon va på jobbet nu?". Jo de ska jag nog egentligen.. Men när man kom dit och skulle bre mackor så mådde jag helt plötsligt skit illa. Precis som om jag skulle kunna spy vilken sekund som helst. Så jag fick cykla hem. Och ännu en jobbig sak var att jag skulle ha jobbat igår också. Vilket jag ändå inte hade kunnat. Men hur som helst hade jag läst fel på mitt schema.. :/ Trodde jag skulle jobba från idag till på fredag men de var tisdag till torsdag.. :/ Jävla skit säger jag! 
 
Aja men ska försöka sova en liten stund nu. :) 
 
Herrå! :) 
 

15 augusti 2012

Godmorgon på er! 
Idag börjar jag att jobba igen. Och min dator lyckades krångla så måste skriva ett snabbt och kort inlägg. Annars hinner jag inte :) 
 
Men jag skriver mer i kväll hejdå! :P
 

Miss-Favorite-Milsson

Asså gud, helt kär! Visst den är dansk, den fortfarande bra! En vän till mig som är dansk tipsade mig om denna! Skitbra! :) 
 
 
Jag älskar låten och jag måste medje att jag lyssnar på den nästan 24/7 ;) 

15 augusti 2012

Godmorgon, eller kanske god förmiddag. 
Idag ska jag vila upp mig från förkylningen. Jag har inte ont i halsen längre men är väldigt snuvig och om jag ska kunna jobba i tre dagar så måste jag vara hyfsad frisk. :)
Men nu tänkte jag gå ner och äta lite frukost. Så att man sedan kan äta lunch.
 
Om ni undrar varför jag kanske inte lägger upp så himla nya bilder är för att jag har en aning bildbrist och måste snart gå ut med min systemkamera och ta lite bilder.. men de lär inte hända förrän om en halv vecka kanske ;) 
 
Bara så att ni vet. :P
 
Man kan ju bjuda lite på sig ibland :) 

Best friends?

Bitch, she's my sister.. 
 

Smile!

:D
Om ni inte har märkt de så har jag fått in smiliesar i min blogg! :) Har alltid velat ha det och hittade ett ställe så jag fick in de i bloggen! Skönt! ;) 
 
Nä nu ska jag surfa runt lite till på datorn. Hähä ! :P

13 augusti 2012

God morgon.. Jag är fortfarande förskyld, OS är slut och de är fint väder ute, inte ett moln på himlen. VAFAN?! VARFÖR NU?! Och sen kan jag inte sova över med bea .. '-'
Livet suger just nu... :/ och snart ska jag börja jobba i tre dagar igen :/ 
Sen börjar ju skolan och en och en halv vecka. EN OCH EN HALV VECKA!? Fattar ni?  Då börjar skolan och alla tråkigheter. Då kommer jag längta till nästa sommarlov som jag hoppas på att vädret ska bli bättre. :) 
 
Jag antar att jag kommer sitta inne hela dagen och titta på teve och surfa runt rätt mycket på datorn. 
 
Hoppas ni kommer ha en bättre dag än jag, kramen! 
 

Stolt Svensk

Visst, vi förlorade mot Frankrike i finalen. Men jag är ändå stolt över att Sverige fick ett silver. Dock tyckte jag att domarna kunde döma lite mer "rätt". Låter som om jag är en dålig förlorare men jaja. 
 
Eftersom jag är förskyld så kunde jag inte hänga med familjen när de provkörde en båt som vi kanske ska köpa. Så de kommer snart hem med hamburgare från mcdonalds. :D 
Hungrig är jag och sugen på ben and jerrys. Haha ^^

Handolls OS om några minutas!

Ja nu sitter jag berred och ska titta på handbolls finalen! KOM IGEN NU SVERIGE! 
 

12 augusti 2012

God morgon! 
Eller kanske God eftermiddag för de som var uppe en aning tidigare. Nu undrar ni varför jag vaknade så här sent? Jo, de är troligtvis två andledningar:
  1. Jag har stigit upp tidigare än vanligt nu i tre dagar
  2. Jag är förskyld, så har därför knappt sovit någonting i natt.
Jo juste! Klockan fyra i morse vaknade jag av att jag inte kunde andas. De läskigaste jag har varit med om. Jag fick säga till pappa så han hämtade ett glas med vatten och en ipren. Sen kunde jag i alla fall somna om.
Och nu sitter jag i soffan och tittar på OS. Det lär jag göra hela dan. Och sen klockan fyra i eftermiddag/kväll så är de handbolls final som blir mellan Sverige och Frankrike. Sverige måste slå dem! Vi måste ha en till Guldmedalj! Jag är verkligen trött på alla våra silvermedaljer!! x) 
 
De dessutom sista OS-dagen idag. Synd tycker jag, men resten av min familj håller inte med. Jag väntar tills vinter-OS är, dvs om två år ungefär, 1 ½ kanske? :)
 
Men nu ska jag fortsätta att titta på OS och hoppas på att bli frisk tills jag ska jobba igen, för jag ska INTE MISSA MINA SISTA DAGAR. Jag ska jobba dem! Jaa! 
Haha lyxigt när man bara har gillat en fansida av Harry Styles och så lägger dem upp den här. Visst de var en annan Louise som hade gillat tyå 20 sidor som de bad folk att gilla bara för att få en sån. Men tur man har ändå! :) 
Sparade den direkt så fort jag såg den på facebook. :) 
 

Nu tar jag helg !

Klockan är "bara" tjugo över nio på kvällen och jag är sketa trött! och lite ont i halsen har man med.. :/ Jag hoppas inte på att en förkylning är på väg. Dock tror jag det.
Jag och min syster sitter just nu och tittar på film. Mysigt, bortsett halsont. 
Men kommer nog inte skriva mer ikväll så good night bitches! ;)
 

11 augusti 2012

 Good morning angels!
 
Idag är de sista jobbdagen denna veckan sen blir det att jobba ytterliggare tre dagar. Men nu ska jag sticka ner och äta frukost. Puss! 
 
LOVE
 

Trevlig kväll

Jaha, då ska jag snart sova, och imorgon väntas ännu en jobbdag av drygigheter. Det ska även bli fint väder imon så jag hoppas att de blir mycket folk så att tiden flyger iväg. Men nu ska jag sitta vid datorn en liten stund till innan jag hoppar i säng. 
Men ha en fortsatt trevlig helg! Så hörs vi imon! :) 
 

OS-final

Woohoo! 
Sjukt bra av sverige! Bra där! De sista 5 sekunderna bestod bara av lycka! :D  

Sverige leder...

Än så länge i alla fall ! Helt otroligt! Andreas Nilsson är helt awesome. Som en stor truck som kör över alla i sin väg och gör mål. Fast vi har väldans många bra spelare från Sverige herrar. :) Jättebra! :D 25 minuter kvar och sverige bara stiger! 
 
Heja heja! 

Hemma!!

Äntligen har man kommit hem! Dryg dag var de i alla fall! högst 10 kunder var de idag! vi satt mest där och visste inte riktigt vad vi skulle göra för  vi hade redan gjort allt som man kunde göra. Så dagen har verkligen sniglat sig fram.
 
Just nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och tittar på handbolls OS. Det är Sverige som möter Ungern i semifinal. Än så länge har det gått ca 20 minuter och matchen är olidligt jämn! Sverige hinner göra ett mål sen kommer ungern göra 2, sen gör sverige två mål också, sen kommer ungern med ett.. osv. Just nu ligger det 9 - 10 mellan länderna. Och jag har flera gånger fått hålla i min dator så att den inte ska flyga ur knät. Jag spelar inte handboll men jag är inne i matchen som in i bomben! 
Men nu ska jag ta och fortsätta titta.
 
Och imorgon har jag ännu en jobbdag framför mig. Sen är jag ledig i 3 dagar och sen ska jag jobba i tre dagar igen.. Asså herre! Och snart är sommarlovet slut. :(
 
Aja ses hörrni! 
 

10 augusti 2012

Tjena!
Förlåt för att jag inte skrev något igårkväll men jag var typ helt slut efter att ha jobbat i 8 timmar och sen både cyklat dit och hem... Puh! Så hela gårdagskvällen gick åt att kolla på OS. Så idag lär de bli desamma. Sen måste jag skynda mig hem också för klockan 18.00 ikväll är det hanbolls-semi för herrar. Det är Sverige mot Ungern. När jag sitter och tittar på handboll stör jag alla i huset.. hehh.. Jag är inte så värst intresserad i att spela handboll men att titta på när det är något lag man hejar på är kanon! Funkar bra för mig! :) 
 
Men nu ska jag kila ner och äta lite frukost och packa ner maten som jag ska ha med mig idag. :)
 
Så hörs kanske ikväll men troligtvis imon på morgonen när jag ska jobba mitt sista pass för den här veckan.
 
Jag och min jobbartröja jaooowwwi! 
 

9 augusti 2012

God morgon! 
Nu snart ska jag cykla iväg till jobbet men först tänkte jag skriva ett litet inlägg. Så idag blir det att jobba från klockan nio till halv sex :/ Och en halvtimmes lunch. :) 
Men tänkte gå och göra mig i ordning nu! Puss! Hej! 

Dagen :)

Idag ha man varit med Bea. Vi var hos mig först och spelade wii och tittade lite på OS. Det var verkligen tråkigt att inte Rolf-Göran Begntsson kunde delta idag. :( Vi som hade haft en chans att vinna! 
 
Men i alla fall sen så stack vi till Skärsjön och badade. Sen stack vi hem till Bea en stund innan jag var tvungen att cykla hem. Och nu ska mamma och ja ta och fika lite.
Jag skriver mer imorgon tro ja.. eller senare i kväll. Kanske inte hinner för ska packa inför imorgon. För de är min första jobbdag imorgon :) 
 
Ses! 
 
En liten fin bild från idag. 

Sverige till Semi!

YEY! 
Sverige slog Danmark i handboll nu ikväll! Jag blir så glad! :D 
Dock han jag inte se mer än den sista minuten! :/ Men de sista 18 sekunderna var de som mest spännande. Svergie ledde med 23 - 22 när sverige tog sin sista time out. Sen skyndade sig svenskarna och klickade in ett mål de fyra sista sekunderna. :) 
Stolt svensk är vad jag är!
 
Bilderna är från Aftonbladet :) 

8 augusti 2012

Godmorgon änglar små! 
Idag ska jag troligt vis vara med Bea igen! Haha! Men först ska jag göra mig i ordning. Asså faan! Snart är sommarn slut och jag förstår inte vart den tog vägen? Den bara sprang iväg. Sen kommer vintern där och ålar sig fram. Okej sommarn! SAKTA NEEER! tack.
Sen skulle jag också säga att jag jobbar dem närmsta dagarna så kommer inte vara så aktiv på min blogg. Mest morgon och kväll! 

Godnatt min små änglar

Ja godnatt! Nu tänkte jag ta och hoppa i sängen för jag är skit trött och jag ska upp vid 10 imon för jag vill inte sova bort mitt sommarlov (dags att börja tänka på det nu Louise, nu när sommarlovet snart är slut!).
Men godnatt godnatt! 

Oj vilken väder! :o

Hejsanhejsan! 
Idag gick Bea och jag som vi brukar till skärsjön och badade. När vi hade badat klart så skulle vi byta om. När vi skulle byta om började de att blåsa storm typ, sen när jag bara hade skorna kvar att ta på mig så började de ösregna! Verkligen! Så att ta på sig skorna blev de inte! Sen så kom vi hem och så va det mat :)
 
Men nu tänkte jag ta och spela lite sims, hähä jag har typ fastnat i det spelet! Helt käär! Fast de lär väl gå över snart! :) 

Godmorgon!

Idag vaknade jag av att jag fick ett sms av bea. Där hon var ledsen över att jag inte var vaken. Sen har hon stressat mig hela morgonen x) Hon vill så gärna va och det vill ju jag med haha! :D Dock har jag svårt för att stressa så jag tar de i min takt! 
Men ska verkligen göra mig i ordning nu så att jag kan cykla till bea! 
Jag skriver mer ikväll! :) 

Oj vad tiden går!

Oj nu har klockan hunnit bli mycket! Satte mig ner för ca 3 timmar sedan och skulle stänga ner en sak. Och då hann de gå tre timmar innan jag insåg hur mycket klockan verkligen var! De blev ett litet snabbt inlägg här nu och jag vill säga till alla som är vakna, godnatt! 

Frågestund

Jag tänkte ha en liten frågestund här på min blogg! Vi får se hur många de blir som frågar. Kanske inte så många nu i början men vi får se.
Så fråga mig vilken fråga som helst! Så kommer jag att göra ett inlägg här på alla frågor eller en vlogg om en blir många frågor!
 
Fråga på! 

6 augusti 2012

Hej! 
Idag har jag verkligen ingen lust att göra något alls! Mest sitta hemma och mysa me en laptop i knät eller titta på OS. Vädret är ju inte så vidare bra heller. Så de får bli det jag gör idag. :)
Jag ska även försöka göra så att mina meny-länkar funkar! Fast först ska jag göra en header till Beas blogg. 

Ny design

Ja nu har jag suttit här nästan hela kvällen och klurat ihop till en ny design. Denna är lite mer avancerad. Jag har till och med lyckats få med en menyrad som dock inte går att använda än så KLICKA INTE DÄR!
Men men, ändå rätt nöjd är man! ^^ 
Ska klura vidare på det imon eller något men nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig! 
Godnatt!

Helgen ♥

Bästa helgen på länge. Har badat i Skärsjön två dagar i rad nu. Riktigt mysig må jag säga! Känner att vi har varit lite feta som har ätit en massa sötsaker hela tiden! Men de där kalorierna försvinner ändå snart! Nästa vecka dvs om två dagar så börjar äntligen fotbollen igen :) Yey! Då kommer de kalorierna som jag har lagt på mig i sommar att försvinna. Hoppas jag...
 

4 augusti 2012

Hej! :) 
Idag har jag hunnit spela in en sminkvideo som kommer att komma upp så fort som är möjligt, men inte idag för jag ska snart dra mig till Bea jag kommer att sova där. :) 
Kanske imorrn om jag har tid lär de bli av. Kanske. Jag hoppas ni förstår. Fast ni kanske inte är så sugna på att se mig sminka mig? ;) 
 
Aja nu ska jag packa inför övernattningen hos bea :) 
 
seeeya! 

Trötter...

Jag känner mig en aning trött faktiskt! Att bada i nästan 5 timmar de tar på krafterna! Men just nu sitter jag och snackar med Bea på skype och skriver såklart ett inlägg här i min blogg. :) 
Nä nu är jag för trött för att skriva något mera ! ;D 
haj så länge :) Jag lär skriva mer imorrn! :P
 

3 augusti 2012

Godmorgon! 
Idag blir det att vara med Filippa. :) Vi ska till ett äventyrsbad som ligger i närheten där vi bor. Hon har inte varit där på hela sommarn så hon ville dit. Så jag tänkte, ja varför inte? :) 
Men nu ska jag ner och äta frukost och titta på när sverige tävlar om en OS-medalj! :) 
 
HEJSVEJS! 
Och jag bär med mig som vanligt mitt ja kanske fina leende ^^

Kusiner och vännen

Tjao! 
Jag var som sagt idag hos bästa vännen Bea. När jag hade cyklat hem till henne var jag genomsvett! och vi bestämde oss för att bada. Dock hade jag inte tagit med mig min bikini så de blev att cykla hem till mig igen och hämta badkläder för att sedan cykla tillbaka nästan hela vägen hem till Bea för hon bor i närheten av en sjö. :)
 
Sen såg vi i skogen på väg tillbaka att de fanns blåbär, så vi cyklade hem och hämtade en burk och plockade lite. Det blev en mumsig efterätt efter att vi hade ätit china-mat :) 
 
Gott! :)
 
 
Senare idag kom kusinerna hit! Och vi ritade lite och spelade spel. De konstiga är att jag är mer trött än vad dom är... Puuh! 
 
Godnatt! 

2 augusti 2012

Jag har tänkt.. Och de är ju för fanken augusti! :o 
hahah menmen nu ska jag dra till bea lite bråskande ! :) 
Dagens Outfit kommer här ;)

Godnatt

Jaa, då säger jag godnatt för mig då! :) imorgon ska man kanske vara med Bea, vi får se hur de blir ;) men nu är jag väldigt trött och har varit uppe alldeles för länge!

Godnatt!

Fast!

Jag kan inte få ut denna låt ur mitt huvud! Den har verkligen fastnat! Dessa killar har verkligen lyckats både med denna och med en massa andra av sina låtar! Men särskilt med denna! Den har suttit fast i mitt huvud i snart en vecka! x) Nu tycker ni kanske att jag är ett geek! Men jag vill verkligen att de ska komma till Sverige och spela! Då skulle jag vara först ut att köpa biljetter! :D 
Enjoy! :)

Hemma från farmor och farfar!

Ja nu sitter jag här hemma framför datorn och tråkar en aning. Funderar på att hoppa in i duschen nu snart. Har inte duschat på ett tag nu och jag skäms! Verkligen! 

1 augusti 2012

Hejsan hejsan! :)
Idag ska vi ut och åka båt! Riktigt mysigt ska vi ha det min syster, jag och min farmor och farfar! :)
Vi kommer att bada och äta lunch ute på sjön!
 
Men nu hinner jag inte skriva mer ! Hej så länge! :D