Bytt blogg!

Tjenixen!
Som ni kanske märkt så har jag inte skrivit här på blogg.se på ett tag men det beror på att jag först tröttnade på att blogga men har nu hittat intresset igen. Dock kommer jag inte att skriva mer på här på blogg.se
Inte på ett bra tag i alla fall..
Jag tänkte testa på att blogga på citybloggar.se istället. Och där kunde jag heta vad jag ville och det strular inte lika mycket som det gör här.
 
Så klicka på bilden eller här

Illamående ända in i magen

Eller aah vad jag nu menar med det.
Idag gick jag bara i skolan i en timme för att sen bli hämtad av mamma pga att jag mådde illa o trodde att jag skulle svimma eller spy.. Eller både och...
Jag gick hem o la mig i sängen o sov och vaknade vid tre kanske... Men själva yrseln hade gått över.. Så jag gick ner till köket och drack lite vatten o vips! Så mådde jag bra... Intressant..


Dålig uppdatering...

Jag är hemskt ledsen för det dåliga uppdateringen men jag har verkligen inte haft någon blogglust alls! Vet inte om jag har det nu heller. Finns inte att blogga om så mycket så jag vet inte. Kan hända att jag tar en paus men kommer nog skriva sen igen för jag kan inte hålla mig borta från bloggandet för länge. hihi..