Olympiska Spelen

Jag sitter här just nu hos farmor och farfar och tittar på OS. Det är gumnastik, män som håller på eller vad man säger. Innan dess tittade jag på fälttävlan. Sverige verkar ligga rätt bra till där. Tredje plats ligger dem just nu. Sen får vi se hur det går imorgon! :) Ska försöka titta då! 
Man blir lite bortskämd när man är hos farmor och farfar, de lagar mat och man behöver inte hjälpa till med någonting! Man får glass efter varje rätt som man har ätit. Känner lite dåligt samvete. Men så fort jag erbjuder mig att hjälpa till säger de nej. Haha de är för gulliga! ^^
 

30 juli 2012

Godmorgon! 
Idag blir det att åka till farmor och farfar, så jag ska försöka packa klart nu. Jag kommer vara där tills onsdagkväll. Men jag ska försöka hålla mig uppkopplad ändå. :) 
Jag har kanske blivit lite för galen i One Direction på sistone. Kanske inget ni har märkt men mina kompisar och familj har! Jag tjatar hela tiden om dem, särskilt Harry. Jag hoppas att de kommer till Sverige någon gång för då ska jag köpa biljetter! Kommer fan börja gråta om jag inte får biljetter till dem! 
Kärlek<3
Harry<3
 
 

Skitväder idag..

Asså sommar! Hallå!? Nu ska de vara fint väder tycker jag!! Verkligen! Vädret, jag är besviken på dig! 

Hem ljuva hem

Ja, då var man hemma igen från en vecka på öland med Bea. Helt underbart har det varit! :) 
Här kommer lite bilder från resan. 
Vi stannade hos hennes farmor och farfar på vägen till Kalmar. Där åt vi lunch och spelade ett spel som hon alltid spelade när hon var liten. Lite kul att jag vann över henne hela tiden. Kanske nybörjartur, vad tror ni? ;) 
 

 
Fotoshoots från när vi var där.
 

 
Från ölands djur och nöjespark. Mådde inte så bra den dagen så orkade inte ta kort på alla fina djur. Tyvärr! :/

Jag hade sjukt trevligt och vi badade och solade mycket mycket. Saknar Öland men de var rätt skönt att komma hem ändå! :) 
Nu ska jag försöka installera det nya sims-spelet jag och min syrra har köpt. Det är The Sims 3 i Rampljuset. :) 
 
 

Godnatt!

Nu tar jag och går och lägger mig. Är riktigt trött faktiskt! Jag kommer kanske inte skriva i några dagar för jag har lite saker jag behöver göra. Kommer vara lite upptagen och så. :)
Men som sagt,
Godnatt! 
En aning gammal bild från när Bea och jag hade lite tråkigt en natt och sminkade oss till fjortisar! :) 
 

Otur....

Precis när jag skulle gå ut och sola och hade tagit fram allting och skulle sätta mig ner så kom ett stort regnmoln fram... '-' Inte kul....

Så det slutar med att jag städar mitt rum i alla fall! :) 
 

Sticker ut och solar!

Fint väder blev det och jag skiter i att städa för en stund och går ut och sola! Solbränna här kommer jag! :D 

20 juli 2012

Godmorgon! 
Idag ska jag fortsätta städa för det blev som vanligt inte klart igår! Fast först ska jag träna kroppen genom en app som jag har hittat. Eller ja, det är inte bara en app, utan det är flera appar där varje app har en del av kroppen som man kan träna. Kul! 
 

Så går det...

Ja så går det när jag försöker städa. Jag ska baaaaara kolla datorn lite för att göra en sak. Det slutar med att rummet är stökigt och jag har slösat bort 1 timme på att sitta vid datorn. Att jag aldrig lär mig! Men nu ska jag verkligen, verkligen städa! Jag lovar! 
 
man får väl ta och bjuda på sig lite va? :) Bea är lika gullig som vanligt också! 

Städa städa städa ...

Ja, jag ska göra ett nytt försök att städa mina skrivbordslådor idag. Igår blev det ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Och senare idag ska jag och familjen åka och titta på ännu en båt. Sen på kvällen blir det att hälsa på lite fint folk.
 
Galen dag! 

Städat garderoben - tro ja?

Ja meningen var att jag bara skulle städa igenom mina skrivbordslådor lite snabbt.. Men så blev det då inte! Det slutade med att hela mitt rum var fullt med saker från garderoben och skrivbordslådorna är inte rörda! :o 
Jag suger verkligen på att städa. Och nu är jag lika svettig som en gris! :o Och nu börja de bli väldigt sent så jag ska gå och lägga mig :) 
Godnatt! :) 

Skansen Bilder

Bilder från Skansen
Ursäkta att bilderna kom så sent men jag hade lite problem med att ladda upp bilder. Men det är löst nu! :) 
 
Vill förövrigt säga att idag har man varit med Bea. Vi gick ner till stan och där köpte jag en bikini. Sen köpte vi choklad och jordgubbar och sedan smälte vi chokladen när vi kom hem. Vardagslyx! 

Hemfärd

Ja nu sitter jag i bilen på väg hem. :) ska bli riktigt skönt att komma hem nu. Bilder från skansen kommer troligtvis imon ska ni se, men jag ska nog sova en stund nu. Jag skriver ner imorgon bitti då ツ

Skansen idag

Ja då sitter man nu på hotellrummet efter en dag på skansen. Jag såg en massa djur, dock kan jag inte lägga upp några bilder här för jag har inte tillgång till en sån sladd så att man kan lägga över bilder från systemkameran. ;)
 
Men ska snart gå och lägga mig så det blev ett litet kort inlägg här nu. :)
 
Godnatt

Bilfärd

Ja nu har jag suttit i bilen i tre timmar och jag lär får sitta i bilen i ca 3 timmar till. Hela tiden har jag sovit och jag ska fortsätta sova en stund till. Jag har problem att sitta o en bil för länge utan att titta ut så att läsa en bok är ingen njutning direkt. Men hoppas ni har de bra så skriver jag mer sen :)

Vår Musikvideo!

Jaddå! Gammal som in i! Men ändå kände jag att jag kunde lägga upp den här! :) 
 
Klaga inte på videon snälla, för den är gammal men Bea och jag är bättre nu så de kommer väl några fler musikvideos om några månader ska ni se. :) 
 

Shine Through The Camera Lens

Try a new style
Try to shine without a smile
 

Värme tack!

Ja, nu är det fanimej inte sommar ! 17 grader ute och en massa regn där jag bor! Man trodde ju verkligen att denna sommar skulle bli toppen! Men nej.. Lika dålig som förra om inte värre! 
Man får väl bara hoppas att näst-nästa vecka blir fint när jag är iväg. Suck! 
 
Jag tänkte hitta på något kul som jag kan göra i min blogg. Och inte bara skriva vad jag har gjort och sånt! Kanske en hiss och diss? Eller vad tycker du? Kommentera gärna i så fall :) 
 

14 juli 2012

Hejsan hejsan! 
Idag blir det att vara med F. Vi får väl se vad vi hittar på under dagen :) 
Senare ikväll blir det att packa för imorgon ska jag och familjen till stockholm. Och sen på vägen hem från stockholm ska jag träffa mina kusiner som bort i nyköping. Så tisdagkväll kommer jag hem. ska försöka skriva från mobilen de dagarna men vi får se om de går. 
Dagens Outfit
Tröja: Lindex
Långshort: H&M
 
Ignorera strumporna för de är som de är!

13 juli 2012

Hejhej! 
Ny dag, och nya händelser! För mig blir det att städa hela dagen för att senare ikväll kommer det gäster hit. Och jag har någon speciell, kanske, dold talang att stöka ner mitt rum på en dag. Så typiskt mig! 
Men det ser rätt hyfsat ut så detta går nog fort. ;) 
 
Det är EN låt som jag verkligen känner är helt awesome! Kanske inte jätte ny, men inte gammal. Eller jag ska vara ärlig. Jag vet verkligen inte när den kom ut på Spotify, men den kom ut i år i alla fall x) 
Den heter Bomb - av Isa. Och jag är helt förtrollad till denna låt! 
 
 
 
Helt amazing är denna tjej! säger bara wow! 
 
3... 2... 1... STÄDDAGS!! 
 

12 juli 2012

Jag får ursäkta för den väldigt dåliga uppdateringen, men jag har haft rätt mycket fullt upp. Och tanken är att jag ska uppdatera lite bättre i fortsättningen. ;) 
 
Idag övningskörde min syster upp till mormor, det är ca 3,5 mil dit. Det gick väldigt bra tycker jag. När vi kom dit så åt man som vanligt för mycket kakor! Men gott är det! 
Sen blev det att åka hem i bilen när systern även körde hem. När man väl var hemma så blev det fisk-gillspett. De smakade väl sisådär. Men Lite räkor vid sidan om gjorde min mage glad i alla fall. :) 
Old pic, men men jag har varit lite lat med fotograferingen. ;) 

Tosia helgen

Hejhej! 
Nu sitter jag här och tänkte skriva lite om hur helgen har varit.
 
I fredags stack bea och jag ner på eftermiddagen/kvällen ner till stan för att gå på tosia. Senare på kvällen gick jag och familjen och åt. På lördagen stack Bea och jag ner dit vid fyra tiden kanske? Sen mötte vi några andra som vi gick med där nere. Idag var vi där nere under dagen och då åkte jag top spin (den är som klon, eller som den egentligen heter "freak out", fast denna åker upp och ner). Riktigt kul asså! synd att jag inte kunde hitta någon att åka med den igen! 
 
Men nu snart ska jag väl gå och lägga mig antar jag så jag kommer upp imon överhuvudtaget! Har ju varit sena nätter flera dagar i rad och nu känner jag mig en aning trött. 
Godnatt! 
Tröjor som vi köpte på Tosia!
 
 
Najjs! 

Studsmattetältning

Förlåt att bilderna kom så sent men här kommer ett collage från övernattningen.
Det är allt som jag kan erbjuda denna afton ;) 
 
Förövrigt så har Bea och jag idag varit på tosia igen. Jag åkte top spin, den som går upp och ner. Dock vågade inte Bea åka den så jag fick åka den med min syrras kompis. Det är sånt som händer! 
I år var det den roligaste tosia jag har varit med om i hela mitt liv! Skitkul! Och om ca 2 veckor kommer jag ha en rolig vecka framför mig som jag inte vill berätta om nu. :P
 

7 juli 2012

Hejsan! 
Ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen. Men igår låg Bea och jag kvar hela förmiddagen i studsmattetältet och sen stack vi ner till tosia på eftermiddan och var där tills kvällen kom. Då gick hon hem till sig och jag gick med familjen och åt. För första gången i mitt liv lyckades jag äta upp en hel pizza själv! Wow, jag måste varit hungrig den kvällen. 
 
Nu har jag precis varit och hämtat mina grejer som jag hade hos Bea igår. Pappa lämnade av mig hos henne så fick jag cykla hem min cykel och allt. Trevligt....
 
Snart kommer bilderna från studsmattetältningen, men först ska jag hoppa in i duschen en liten stund. 
 

Beas place!

Hallojsan! 
Nu sitter man här hos Bea och vet inte riktigt vad vi ska göra. Men snart ska vi dra hem till mig igen. :) 
Först ska vi bara äta och jag hoppas Bea har packat klart så att vi kan åka senare. ;) 
En av alla saker vi gör när vi inte vet vad vi ska göra ;) 

Dagens Outfit

Här är dagens outfit:
Tröja: Gina Tricot
Shorts: BIK BOK

5 juli 2012

Godmorgon! 
Idag väntas det studsmattetältning med bästa vännen. Förra året skulle vi göra det med, men vi vågade inte då för att min mor att skrämt upp oss. Men i år ska det verkligen bli av, och vi ska inte bara sova över där en gång hoppas vi.

Bilder lär komma upp imorgon så ni får se ut ett studsmattetält ser ut. :) 


Hundvakt

Blir man glad eller när man får reda på innan ikväll att bästavännen mådde så bra att hon skulle gå ut med en hund och frågade om jag ville hänga med. Då passade jag på att ta med min digital kamera. :) Så här kommer ett litet collage från idag. :) 
 
Men funderar starkt på att gå och lägga mig nu så att man orkar upp imorrn. Då blir det att sova över i studsmattetältet
 
Kommer kanske upp en liten film från idag någon annan dag. ;P
 

Ben & Jerry's

JAG VILL HA BEN & JERRY'S! NUUUU!
Är jag dum om jag sitter och kollar igenom google bilder på ben & jerry's? SVAR, JA!
Men drömma kan man :p
 
 
 
 
Åååh kan ni skicka en ben & jerry på posten är ni snälla? x) 
 
Puuuusss! 

4 juli - USA:s nationaldag

 
Gamla bilder men grattis USA! 
 

Dagens Outfit

Jag känner mig allmänt lat idag faktiskt! Sitter och gör typ ingenting. Jo jag snackar med bästa vännen på skype det är ju klart! x) Men annars så orkar jag faktiskt inte göra något! Så jag passade på att ta en bild på dagens outfit :P
 
P.S. Om ni har lust kan ni väl tipsa mig vad jag kan göra för roligt nu när jag inte kommer på vad jag kan göra med mitt liv :) 
Top och mjukisshorts: H&M

4 juli 2012

Godmorgon, eventuellt goddag för vissa andra, men för mig är det godmorgon. Just nu precis har jag vaknat och ätit frukost.

Under dan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, om solen kommer fram så blir det väl att lägga sig ute i solen o sola en stund. Sen på kvällen blir det kanske att bada med familjen, om mina föräldrar har tid då alltså.

Om ni har läst lite om mig så står det att jag nästan alltid är med bästa vännen. Förra veckan eller när det var så regnade det hela tiden, och då var hon frisk. men sen i lördags, när solen kom fram så har hon varit förskyld. Och planen var i dag att vi skulle sova över i mitt studsmattetält. Men så blev det inte tyvärr. :/

Men denna hela helgen blir det att sova över hos mej och vara på "Tosia" med bästan. Det är ett slags tivoli som kommer hit där jag bor varje år. Man längtar! :D