30 september 2012

Hej, ingen uppdatering idag, nej. Men har varken orkat eller hunnit. Idag vaknade jag klockan tolv och sen har jag hållit på med svenskan. Klockan 16 stack jag iväg och spelade match mot hasslö. Vi förlorade med 3 - 0. Dåligt att vi förlorade men vi spelade ändå bra tycker jag.
Resten av kvällen ska jag fortsätta med svenskan... Som ska vara klar imon. Därför kommer jag inte skriva fler inlägg ikväll.
Natti !! ❤


29 september 2012

Godmorgon allihopa ! Inatt vaknade jag av en hemsk förkylning! Har inte kunnat sova en blund i natt typ. Sen när jag snyter mig så kommer de ut grönt snor, vilket betyder att jag inte blivit smittad och har därför orsakat denna förkylning själv! Fan också! Och vi som ska ha gäster ikväll, jippie ... Jag kommer typ gå runt där och smitta ner alla. :(

Idag ska jag försöka bli lite friskare i alla fall!
Hejdå ! ❤

Snygg tjej btw ;)


Flams och trams och vi flyger!

Jepp! 
Lite vanlig vardag hemma hos Bea. Sånt här gör vi varje dag. De ser ni va? Vi är ju proffs! ;) 

Bästa låten ♥

Some nights - Fun

28 september 2012

Sitter i mattesalen och räknar då inte matte! Vi kör någon random lek. Hehehehh :3
Chill lektion asså! :D
I eftermiddag när jag har slutat skolan ska Bea och jag träffa några :) fast inte så länge för jag måste hem och städa... :(
Men ska chilla lite nu Herrå !!! ❤


27 september 2012

Förlåt att jag inte bloggade igår men hade ingen lust!
Idag ska jag till skolan som vanligt och sen fotbollsträning på kvällen. Sista uteträningen för mig!
Men nu ska jag göra mig klar för att kunna gå till skolan, hejsvejs !!

btw så red jag denna lilla häst. Shit vad hon drar i. Innan jag skulle sitta upp på henne så drog hon runt med mig... Hon drog och drog och när jag sen äntligen kom upp på henne märkte jag att jag hade ont i fingret.. Troligtvis en stukning... Kan typ inte röra på det :( gör skitont då... :/


fin dag!

Idag har de varit en fin dag.. Eller ja vädret har inte varit så värst fint! Men övrigt sätt har de varit fint! 
Efter skolan gick Bea och jag hem till henne.. Om jag ska vara ärlig vet jag inte vad vi gjorde... åt mest tror jag, haha. :) 
Nä nu ska jag plugga vidare även fast jag inte har haft något annat för mig hela kvällen.
Godnatt! 

25 september 2012

Haha sorry för igår :'3 trodde jag hade skrivit ett inlägg på bloggen men nu såg jag att det bara var en bild jag la upp! Haha!
Just nu är jag på väg till skolan. Jag går idag med :) jag vaknade idag med jävligt ont i halsen. Typ som jag har gjort nu i en vecka... På dagen har jag inte ont i halsen alls, men under natten gör de skeeeetaont ! :( jag hoppas de snart hår över :/

Aja ha en god morgon!
Puss ! ❤


24 september 2013


23 september 2012

Hej allihopa!
Idag har jag spelat match. De blev 5-0 till Asarum, fast det blev bättre denna gången än förra mot dem! :) då förlorade vi med 8-0 ;)
Sen jag kom hem har jag försökt läsa ut den där boken. Har ca 100 sidor kvar :C pust! Jag orkar inte ! Fast jag måste !
Snart ska jag dansa, de ska då bli kul kan jag tycka! :)
När jag sen äntligen kommer hem igen så ska jag verkligen sträckläsa!
Sen ska jag om jag hinner snacka med Bea (om hon vill) på Skype :) de känns som evigheter sedan !! :(



Nu ska jag snacka om något som inte är så himla kul att prata om, kan jag tycka.
Idag, exakt för 3 år sedan dog min morfar. Ni kanske tror att jag är jätteledsen och deprimerad över detta, men om jag ska vara ärlig så känner jag inte så mycket. I ju med jag nästan aldrig träffade min morfar så blev de inte så där. Jag blev ju väldigt ledsen när jag fick beskedet i morse. Men de försvann efter några månader. Visst saknar jag honom, men inte som jag skulle gjort om jag hade träffat honom mera.


Anyway, jag hoppas ni har haft en bra söndag! Så skriver jag mer senare eller något ^^

Puuuuuuss! ❤


22 september 2012

Ääääntligen hemma från lägret och just nu sitter jag med familjen på en restaurang och har precis ätit lite. Senare när vi kommer hem igen ska jag försöka febrilt läsa ut en bok som ska vara utläst tills på måndag! Jag ska läsa tills den är utläst om jag så ska vara vaken hela natten! Skitsamma om att jag har match vid elva eller nåt imorgon jag ska läsa ut den !!! Har ca 200 sidor kvar.. Yey...
Idag fyller min mamma år och de är anledningen till att vi sitter på en restaurang och äter. Lite av en födelsedagsmiddag! ;)

Men nu ska jag vara lite social med familjen! Puss hörrni! ❤


Filippa is in the houseee!

Hejsan alla levande varelser där ute! Filippa här som lånar Louises mobil lite! Status just nu: liggandes på några liggunderlag ätandes tutti frutti. Jag vet, underbart liv jag har.. Aja hejdå världen sakna mig inte för mycket! :)


21 september 2012

Jag steg nu idag upp vid halv åtta för att titta på William Spetz från Vakna med the Voice. Ett par riktigt trevliga 20 minuter som jag njöt av !
Jag har ju blivit förkyld och igår vid tolvtiden mådde jag bättre, men sen 12 timmar senare när jag skulle sova kände jag att de gjorde ont i halsen och jag har de nu med ... Yey ...

Idag ska jag dricka vatten, dricka vatten, dricka vatten, dricka vatten, dricka vatten, och dricka vatten. :) så att de släpper i halsen :)

Senare ikväll kommer jag förhoppningsvis komma till lägret. Jag vill jag vill jag vill jag vill!

Puss på er! 💋❤


OMG!!!!

OOOOOOOH MYYYYYYY GOOOOOOD!
THIS IS THE REAL SHIT! LIVE WHILE WE´RE YOUNG HAR KOMMIT UT PÅ YOUTUBE! OMG! O MAJ FACKING GAD ! SOM JAG HAR VÄNTAT HÖRRNI! ÄLSKAR DENNA SKIT! ÅÅÅÅÅ FAN VAD JAG LÄNGTAR TILLS ALBUMET KOMMER UT! 
 
 
Nu ska jag berätta hur de gick till! :) Jag satt och tittade på några fanbilder på one direction på facebook. Sen kommer de upp en bild från musikvideon.. och en länk till den! Jag bara skrek av lycka! skrek i evigheter och skriker inombords med! AAAAAAAH! :love:
 
 
:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

20 september 2012

Satans förkylning! Pang! Där kom den! Den har legat och smugit sig fram som en katt när den jagar möss. Och när den ser bytet och känner sig redo så hoppar katten med en jävla fart och biter tag i bytet. Så har min förkylning blivit till!
Och just nu skulle jag kunna göra vad som helst för att få äta en ben & jerry! Saaaaaatan så sugen jag är på de ! Men inte får man någon! För jag är förkyld och får inte gå ut och köpa. :(
Idag blir de att försöka bli frisk, för imorrn är de läger med konfirmationen. De vill jag verkligen inte missa :'(

Men ah, jag hoppas att ni kommer ha en trevligare dag än mig så skriver jag mer senare under dagen. :)

Puss puss ! ❤


19 september 2012

Nu har jag idag försökt lägga upp ett inlägg och varit arg som sjutton för att de inte hat gått att lägga upp något! Sen visade det sig att appen skulle uppdateras... Yey... Ah men nu ska jag hoppa i duschen för nu har jag ridit! Idag fick jag rida en häst som heter Oskar :)
Han ser ut så här :)


En gripande historia

Jag har nu suttit i kanske en halvtimme om inte mer och läst denna totalt sorgliga historia om en familj där deras barn fick cancer.. Ni måste inte läsa men jag läste hela och i slutet fällde jag till och med några tårar. Hemskt att sån här skit finns! Jag går runt och klagar på mina fotproblem när de finns barn som knappt kan andas.. 
Jag har börjat tänka annorlundare nu. Visst, jag kommer fortfarande att klaga på mina fötter och om hur ont de gör. Men jag ska alltid tänka så här; de finns dem som ha det värre.
 
För Sussie och Palle är maktlösheten det värsta. Att inte kunna hjälpa Sebbe när det gör som värst ont.
 
Läs om Sebbe och hans kamp mot cancer här 
 
 
Den är rätt gammal och har funnits rätt länge. Men jag hittade den via facebook av en vän som hade delat.. Okej jag ska inte ljuga, de var typ 20 vänner eller något som hade delat denna artikeln. 

Live, Love, Laugh ❤

I like old movies,
They remind you how wonderful love was.
I'm freezing,
Can I borrow your sweater ? ❤


18 september 2012

Jag går och går och går och går.....
Jag är just nu på väg till skolan.... Gående... Jag brukar normalt sätt cykla till skolan men jag kände för att gå idag:) och i ju med jag börjar om en halvtimme så hinner jag :)
Efter lunch kommer hela skolan att gå 14km. Yippie.... Jag kommer vara helt slut ikväll och kommer inte orka göra läxan heller :( usch!
Fast man få se de från den ljusa sidan. Man får ju lite motion! :)
Kramar från mig ❤


17 september 2012

Just nu sitter jag och tittar på X-factor som typ är slut nu men ah! Idag stack jag och Filippa till Willys efter skolan och köpte en sallad och sen stack vi till dansverkstan för att leda två dansgrupper i två timmar.
Nu ska jag göra lite läxa och måla naglarna för de behövs! Usch säger jag till mina gula naglar. De blir ju gula om man har nagellack på hela tiden ! :)
Sen blir att sova, längtar faktiskt till sängen lite :) trött som in i!
Puss och godnatt för jag lär inte skriva så mycket mer på bloggen ;) ❤


P.S. Tummen upp till Nutella! Finns inget godare ! :) ❤


16 september 2012

Hejsan hejsan! :D 
Jag tror jag måste bli liiiiiite mer aktiv på min blogg... Just nu lägger jag bara upp ett inlägg per dag... suck! Har bara en aning idétorka när jag skriver..  vet inte riktigt vad jag ska skriva om.. de mesta i mitt liv handlar om skola, läxor och hinna med aktiviteter. Sen är jag allmänt trött så jag försöker somna så tidigt som är möjligt... Men jag ska försöka bli bättre på att blogga jag lovar! 
 
 

15 september 2012

Till att börja med har helgen varit rätt bra! Eller jag kanske ska säga underbar! ^^ 
Igår så efter att jag hade städat så stack bea och jag ner till stan och köpte varsina toppar till kvällen. Vi kände inte att vi hade något plagg som vi ville dansa med eller vad man kan säga hähä. 
Discot sög, allvarlig.. de var inget roligt folk där.. i ju med de bara var nyktra som kom in så blev de ju inte så fullt ös som på hallarna. 
När vi kom hem gick vi in i min gäststuga för de var där vi skulle sova. Vi snacka lite på skype med några och tittade lite på film.. Men vi var så sjukt godissugna så vi gick och la oss. Och när vi vaknade idag vid klockan 13 så stack vi ner senare på stan och köpte de.. Väl där nere träffade vi några personer och sen bar vi oss hemåt.
Och nu ikväll har jag varit lite seg och trött men ska nu gå och lägga mig. Imorgon är de match och denna match måste vi vinna! TAGGA! 
 
Puss hej :love:
 

14 september 2012

Hejhej ni får ursäkta mig för dålig uppdatering men jag har haft väldigt mycket att göra nu på sistone. Idag har vi haft friluftsdag med skolan där 7orna har haft brännbollsturnering, 8orna fotbollsturnering, 9orna killar har haf haft rugby medan tjejerna sprang en runda. Jag går ju i åttan så vi spelade fotboll. De har regnar typ hela dan och de ska de fortsätta att göra. Senare idag ska jag ner och leta efter en topp tills ikväll för då är de fest !! Wiohoo! :D sjukt taggad är jag men först har jag städning framför mig.. Suck !! Blöööö !! Jag vill inte men måste tyvärr :(

Aja jag älskar er alla

Puss puss :love:

P.S. Fin heeeest ❤


12 september 2012

Hejhej!
Nu är jag hemma igen efter lång dag. Först i skolan till klockan tre. Efter skolan stack Filippa, jag och Emilia till Willys och köpte en varsin sallad, för vi hade två timmar framför oss med konfirmationsläsning. För att sedan rida i en timme. Och nu är jag hemma igen! Skönt kan man ju tycka, men jag har en hel kväll framför mig med bara läxarbete. Pust!! Men imon är alla läxor och prov avklarade så då ska jag ta de lugnt, plus att alla på skolan slutar tio i två imon, för att lärarna ska på föreläsning eller något.
Även idag red jag Remy. Yey!!!!!! :D även fast han är lite seg och inte vill springa i spåret så älskar jag honom ändå! :) fantastisk häst!
Love ! ❤

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3586616/images/2012/pic_5050e5139606ee06a2618615.jpg" class="image">


11 september 2012

Förlåt att jag inte bloggade igår och inte på hela dan idag. Men jag har haft de rätt stressigt med läxor och så. Jag ligger just nu i sängen och är beredd på att sova vilken sekund som helst. Idag har min klass tagit klassfoto. Den så kallade ego-bilden blev jag faktiskt rätt nöjd med :)
Imon lär jag inte skriva så mycket heller för då ska jag nästan direkt efter skolan på en konfirmationsläsning i två timmar och sedan vara i stallet i två timmar.
Men godnatt på er nu ! Natti !! ❤


X-factor !!!!

Jag tar och skiter att duscha och gör de senare :) kom på sisådär på att X-factor är på teven och de måste jag titta på! :)

Isak var ju helt underbar ! Om ni också tittade första biten så förstår ni vad jag menar :)

Jepp, jag ska nu ta och äta lite :)

Pusspuss :* :love:


Kom nu baby så dansar vi! ;)

Hej igen ! :)
Nu har jag precis varit och haft en danslektion. När jag kom dit möttes jag av en liten överraskning. Det har kanske börjat nya i gruppen. Asså jag kanske inte ska vara för negativ men det trodde jag då inte att det skulle göra. Ännu värre är de att de nya är minst två år yngre än oss och är inte på samma nivå som oss. De kan kanske bli bättre men vi som är såkallade gamla i gruppen kan inte göra de lite mer avancerade rörelserna för då hinner de inte med.
Aja övrigtsätt så gick lektionen bra.

nu tänkte jag typ duscha sen ska jag äta lite. Känner av att min hals inte mår så bra, fast de kan vara inbillning för min mamma är sjuk och jag kände inte av något förrän hon frågade. :P
Aah men de blir att dricka mycket vatten för min del. Vill vara hyfsat frisk på tisdag för då är de skolfotografering.

Puss hörni! :love:


9 september 2012

Hejsan hejsan !
Jag har nu varit vaken en stund och hunnit äta frukost :)
Under dan blir de att göra mer läxor och senare, typ ikväll kan man nog säga så blir de första dansträningen för mig :) yeeeey ! :D som jag har längtat ! :)
Ha de bra så skriver jag mer sen. Puss ! :love:


Byter från fest-lördag till slappar-lördag

De blir inget sova över med Bea denna helgen heller :/ min mamma är sjuk, så därför kan vi inte sova här och det gick inte hos Bea heller. Tusan!
Så idag funderar jag på att slappa framför teven om jag inte kommer på något intressant. Och visst tusan, jag har läxa också! När kommer nästa lov? Tja... Om ca tio veckor... Yey '-'
Men jag hoppas ni kommer ha en fortsatt trevlig helg, jag skriver mer om mina planer ändras. Hejsvejs!


8 september 2012

Hejhej och godmorgon på er!
Denna morgon har varit rätt seg, jag kom knappt upp ur sängen i morse. Kaaaaanske för att jag har asont i svanskotan, Heheh ;)
Nu har jag precis ätit lite frukost och planen var att Bea skulle sova här men de går inte så kanske hos henne :)
Nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen vet jag inte riktigt.
Idag skulle jag ha tagit ner studsarna men eftersom jag har ont i svanskotan så går de inte :S

Puss från en seg tjej ! :love:

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3586616/images/2012/pic_504b24839606ee0e391af54e.jpg" class="image">


Fredagsmys!

Nu sitter jag här i soffan och myser med en påse ahlgrens bilar och tittar på MTV video musik awards 2012 :)
Jag har de då trevligt ! :D


Chilling in da soffa

Sittligger i soffan och halvsover lite. Önskar att jag inte vore så trött.. Varför är min fråga? Varför är jag trött för ? Kanske har inte min kropp vant sig vid att stiga upp tidigt än? Eller kanske så går jag och lägger mig försent? Kanske lite av båda skulle jag tro. Funderare på att sova lite nu och sen får jag se om jag blir något piggare.


Dagens outfit 7/9 -12

Häääär kommer dagens outfit ! :D

Jumpsuit: H&M
Byxor: Gina Tricot

Jag tycker jag var lite fiffig som gjorde jumpsuiten till ett slags linne :3
Tjusigt va ? ;)


Ajjj de gjorde ont !

Hej igen ! Nu ligger jag i sängen och varken kan eller orkar röra på mig. Anledningen till att jag inte kan är för att idag på idrotten lyckades jag tabba mig och slå i min kära svanskota. Och anledningen till att jag inte orkar är för att jag är helt slut.. Det har varit en stressig dag idag. Plus att jag har idrott sista lektionen på fredagar. Yey...
Ikväll blir de att mysa i soffan tillsammans med mamma och pappa. Systern min kommer tyvärr inte vara med. För ikväll sticker hon iväg till Polen. Och hon kommer inte hem förrän på tisdag nästa vecka.
Dagens outfit kommer nog alldeles strax Hörni ;)


7 september 2012

Ja nu sitter jag här och äter frukost. :) inte hungrig men äta bör man annars dör man.
Today it's friday !
Och här kommer en bild på min halva macka, hann äta upp ena delen innan jag tog kortet. :p

Men nu ska jag skynda mig till skolan så skriver jag mer sen :)

:love:


Ååå huvudvärk <3

Eller nej jag hatar skiten ! Kan ju fan inte koncentrera mig på läxan. Ååå Gud vad trevligt asså ! Kan bero på att jag är rätt hungrig ...
Ska nog kanske pausa lite från läxarbetet. Jag förstår inte... Man går relativt långa dagar i skolan... Jag går till tre alla dagar förutom fredag, då slutar jag vid tjugo i två eller något. Sen förväntar sig skolan att man ska göra ev massa läxa ! Nu ska jag återberätta en text i engelskan, kunna en massa ord i spanskan, läsa ut en bok i svenskan ( och jag är inte så förtjust i att läsa ), och kunna vissa saker i so:n
Usch, plus att nu i åttan så ska man ju få betyg, vilket innebär att jag måste jobba extra hårt i år!
äsch, jag hoppas inte jag har tröttat ut er totalt nu.

Puss puss :love:


Följ mig på instagram

Ja, jag har nu skaffat instagram och om ni vill kan ni bara ta och följa mig.
Jag heter @Loouize
Eftersom jag typ skaffade det nyligen har jag inte hunnit lägga upp några bilder men det lär väl komma upp några i sinom tid :)

1D is da shiiet ! ;D


Heeeemma!!

Japp japp ! Märkte när jag cyklade hem att bakdäcket på cykeln har luften gått ut. Kul... Får ju typ pumpa den skiten varje vecka eller något.. Blö !
Det blir att jag skippar fotbollsträningen idag för jag har för mycket läxor.. De är svårt att minnas alla men ska försöka göra två av dem alla iallafall ! :)

// Puss från en tjej som inte alls vill göra läxan men är så illa tvungen ... ❤


På föreläsning ??

Japp här sitter jag och lyssnar på någon som har en cp-skada. Han är lite av en ståuppare, även fast de är lite svårt att förstå vad han säger ibland men hm är ändå rolig ^^
Sen lär det väl bli lite mer skola ca tre timmar till :)

Pussar från två små saker❤


6 september 2012

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag hade så mycket igår. Direkt efter skolan skulle jag till konfirmationsföreläsning som höll på i två timmar, och sedan var de bara hem och byta om för att vara i stallet i två timmar.. Jahapp men nu sitter jag här med min nya iPhone och skriver. De blir ett litet kort inlägg nu så skriver jag mer sen :)


4 september 2012

Hej... En helvetas dag om jag ska vara uppriktig! Början av dan var helt ok. Vi fick ett oförberett prov i hemkunskap. Vi skulle baka vilket matbröd vi ville. Jag valde att göra en grov tekaka. Den blev lite sådär, trodde den skulle jäsa mer än vad den gjorde. 
Sen efter skolan gick Bea och jag runt lite på stan och där köpte jag ett skal till min nya iPhone...
 
På tal om min iPhone... Nu ikväll när jag skulle stoppa i simkortet visa det sig vara för stort... jippie... 
 
 
 
Dock tänkte jag att jag kunde ladda mobilen så att när jag väl får simkortet så är de bara att stoppa i och starta! :) 
 

Aja men jag ska nu gå och lägga mig, puuuuss! :love:
 
 

3 september 2012

Förlåt, förlåt, förlåt! Fööörlååt att jag inte har skrivit något på bloggen idag. För jag har seriöst haft fullt upp. Först när jag kom hem efter skolan var de bara att börja laga mat till mig själv för 1½ timme senare skulle jag vara dansledare för små barn. Jag och Filippa, vi har två grupper tillsammans. En där åldrarna från 4-6 år dansar och en annan grupp med åldrarna 6-8 år. De är lite knepigt att få dem att lyssna men de löser sig nog. :)
 
Giiissa vad jag har fått hem idaag! :D Jo min iPhone! :D Glad som attsicken nu! Dock måste jag vänta tills sim-kortet har kommit. Den kommer imorgon så på onsdag har jag en ny mobil i handen! :D 
 

2 september 2012

Hejhej! :)
Idag har jag spelat match.. Vi mötte Rödeby och resultatet blev 3-0 till Rödeby.. Att vi aldrig vinner! Hah, jaja men nästa match blir en enkel match. Då möter vi Listerby. Hah, de suger. :P I alla fall är de det jag har hört från alla i mitt lag. Sist vi mötte dem så lyckades vår mittback till och med göra mål. Trevligt. 
Jag ligger på latsidan denna helg.. Fysatan. Jag sa ju att jag skulle ta egobilder osv.. Men tänk de orkade jag inte heller göra ! 
Just nu är jag för trött för att göra de. Helt utmattad efter dagens match. Idag var jag gjorde jag nästan mål. Fast man kan ju inte precis säga att de var nära mål. Men jag sköt den mot mål! :D 
 
Vi får väl se om jag kommer ta egobilder någon dag! :) Kanske senare idag om jag har ork eller lust...  Blir ingen utefotning i alla fall. I så fall inomhusfotning. ;) 
 
Nä nu tänker jag ta och vila och lyssna på musik. Hej så länge! :love:

gillar du inte henne i mjukisbyxor ? då förtjänar du inte henne i brudklänning heller.


1 september 2012

Ojojojojoj! 
Nu är de första höstdagen detta året. Hemsk.. Sommarn är nu slut helt! Känner de även i luften att de är höst på gång! Nä usch! Jag vill tillbaks till sommarn! De sena kvällarna och de fina vädret. Just nu är de bara regn och blåst. Och när solen kikar fram är de inte ens så där varmt som på sommarn. Jag kan då säga att jag är sjukt taggad till nästa sommar. :) 
 
Idag blir de kanske att åka och titta på överkast till min säng. Känner att de är dags! Har aldirg hittat just det överkast som jag vill ha. :) 
 
Annars om inte de blir av så tror jag nog att jag ska ta lite egobilder eller något. :) Känner att de behövs! :)
 
En bild från i somras när bea och jag badade i skärsjön :)